Jong Oranje klaar voor afsluitende oefenwedstrijd tegen Paraguay

29 mei 2018, 11:59

De trip van Jong Oranje in Zuid-Amerika bevalt tot de groep dusver uitstekend. Art Langeler, bezig aan zijn laatste weken als bondscoach van de beloften, is zeer positief over zijn selectie. Ook kijkt hij uit naar het duel met Paraguay, de tweede en laatste oefenwedstrijd tijdens het reisje.

Eerder werd er uiterst simpel gewonnen van Bolivia. "Ik verwacht een goede tegenstander die tactisch goed zal staan. Zij spelen op de omschakeling, wij hebben de bal. We moeten proberen om het los te spelen. Dat zijn we wel gewend om te doen", vindt de keuzeheer tegenover FOX Sports. "Of we de favoriet zijn? Vind ik lastig te zeggen. Maar laten we maar arrogant zijn en zeggen dat we als Nederland altijd favoriet zijn."

Toch zal het bij sommige spelers uit de tenen moeten komen na een lang seizoen, dat na dit duel er voor iedereen opzit. Langeler: "Iedereen is fit genoeg om te spelen, al zijn er wel wat kleine pijntjes. Dat is niet gek als je negen dagen onderweg bent en al een wedstrijd hebt gespeeld. Of ze toe zijn aan vakantie? Als je individueel met ze praat, dan komt de vakantie aan de orde. Maar aan de trainingen is dat zeker niet te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen