NAC gaat samenwerken met Helmond en verhuurt duo

28 mei 2018, 16:56

NAC Breda en Helmond Sport hebben de handen ineen geslagen. Beide clubs zijn maandag gestart met een samenwerking, die vier seizoenen gaat duren. De samenwerking levert direct iets op voor Helmond, aangezien het de beschikking krijgt over twee spelers van de club uit Breda.

Beide clubs hebben dit maandag bevestigd. NAC is van plan om jaarlijks twee tot vier spelers in Helmond te stallen en stuurt direct Diego Snepvangers (foto) en Bodi Brusselers naar Helmond. NAC en Helmond onderhielden in de afgelopen jaren al een prima band en hebben de handen nu dus officieel ineen geslagen. NAC spreekt in het statement over een 'win-win-situatie' voor de clubs.

Hans Smulders, technisch directeur van NAC Breda, is content. "Bij NAC zetten we al enige tijd flink in op de individuele ontwikkeling van onze spelers. Per speler werken we met een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarin we de ontwikkeling van de speler vanuit meerdere specialisaties in de gaten houden en met name kijken naar de vervolgstappen die de speler moet zetten om de gezamenlijke doelen te bereiken. Voor sommige van onze grotere talenten komt de stap naar het eerste van NAC nog nét iets te vroeg, maar is het wel zaak dat zij onder de juiste weerstand geprikkeld worden zich door te ontwikkelen."

"Wij zijn dan ook erg blij dat we de samenwerking met Helmond Sport officieel hebben bekrachtigd. Het is een mooie club en ze hebben inmiddels een goede voetbalvisie ontwikkeld om door te groeien", stelt Smulders vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen