AA Gent-ster Moses Simon loopt dijbeenblessure op en mist WK

28 mei 2018, 16:11   Bijgewerkt: 28 mei 2018, 17:05

Nigeriaans international Moses Simon mist het wereldkampioenschap in Rusland door een op de training opgelopen dijbeenblessure. De vleugelaanvaller, die in het verleden meermaals op proef was bij Ajax, raakte afgelopen donderdag geblesseerd en ligt er langdurig uit.

"Moses ligt er voor drie tot vier week uit en zal niet meereizen naar Rusland", was Nigeria-bondscoach Gernot Rohr duidelijk over de situatie van de 21-voudig international. De 22-jarige speler was tijdens de WK-kwalificatie nog belangrijk voor het Afrikaanse land, door te scoren en een assist af te leveren tegen Kameroen. In dat kader is het best vreemd dat er niet voor wordt gekozen om hem mee te nemen en (later) tijdens het toernooi pas in te zetten.

In totaal scoorde Simon viermaal voor Nigeria, maar daar zullen deze zomer geen goals aan toegevoegd worden. In Rusland kruisen de Super Eagles de degens met Kroatië, IJsland en Argentinië. De definitieve selectie van Rohr laat nog op zich wachten, maar Simon zal er dus zeker niet op te vinden zijn.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen