FC Twente Vrouwen bindt Belgisch duo Blom en Evrard

28 mei 2018, 14:26

FC Twente Vrouwen heeft Jassina Blom en Nicky Evrard langer vastgelegd. Het Belgische duo, spits en keeper, tekent voor een extra jaar bij nummer twee van de Nederlandse Eredivisie. Ze waren bezig aan hun eerste seizoen in Enschede, dat gisteren werd afgesloten met een overwinning op sc Heerenveen.  

"Ik ben blij dat Jassina en Nicky hun contract bij FC Twente Vrouwen hebben verlengd", aldus hoofdtrainer Tommy Stroot. "Jassina is een speler die met haar individuele kwaliteiten het verschil kan maken. Daarnaast is ze met haar energie en felheid belangrijk in trainingen en wedstrijden. Nicky heeft het afgelopen jaar laten zien waarom we haar afgelopen zomer zo graag naar FC Twente Vrouwen wilden halen, naast haar keeperskwaliteiten heeft ze de voetballende kwaliteiten voor een goede inbreng in de opbouw."

Ook de speelsters zijn zelf met hun nieuwe verbintenis. Evrard: "Ik wil graag prijzen pakken en ik denk dat de club voor mij dan de ideale plek is om dat te bewerkstelligen. Dit is een familie en traditieclub, voor mij is het een ontzettende eer om hier te mogen spelen", aldus keeper, die wordt aangevuld door Blom. "Een van mijn persoonlijke doelen is dan ook om volgend jaar fitter te zijn en te blijven. Na een gewenningsperiode waarin ik mij kon aanpassen gaat het voor mijn gevoel goed. Ik ben tevreden over de ploeg, mijn teamgenoten, de club maar ook het samenwonen met teamgenoten maakt dat ik me hier goed voel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen