De Vrij treedt in meer detail over zijn transfer naar Internazionale

28 mei 2018, 13:41

Het hoge woord is eruit: Stefan de Vrij is vanaf komend seizoen speler van Internazionale. Het gonsde al maanden van geruchten over een overstap naar Milaan, maar de Nederlandse speler liet zich al die tijd, als speler van SS Lazio, op de vlakte. Vanmorgen (maandag) kondigde de centrale verdediger dan eindelijk zelf de transfer aan.

Waarom de overgang van Lazio naar Inter niet eerder officieel naar buiten is gekomen, legde De Vrij uit voor de camera van NOS. "Ik wilde mij focussen op mijn huidige club en daarmee onze doelen bereiken. We wilden de Champions League halen, maar dat is niet gelukt." In de laatste wedstrijd gaf SS Lazio het ticket naar het miljoenenbal uit handen, uitgerekend tegen de nieuwe club van de 26-jarige rechtspoot.

De Vrij was toe aan een nieuwe uitdaging en tekende voor vijf jaar bij Inter. Volgend seizoen komt de oud-Feyenoorder dus wél uit in de Champions League. "Dat was niet makkelijk voor mij. Ik heb mij gefocust en geprobeerd om in die wedstrijd zo goed mogelijk te spelen. Er zullen vast mensen een mening over hebben, maar ik heb mijzelf ervoor afgesloten. Ik heb er alles aan gedaan en kan mezelf recht in de spiegel aankijken." Na een week vakantie bereidt De Vrij zich nu voor op de aanstaande interlands van Oranje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen