Cristiano Ronaldo maakt einde aan gecreëerde transfersoap

27 mei 2018, 22:20   Bijgewerkt: 27 mei 2018, 22:38

Cristiano Ronaldo heeft zijn transferuitspraken wederom een nieuwe wending gegeven. Zondag kwam de Portugees al terug op zijn commentaren van zaterdagavond na het duel en tijdens de huldiging van de Champions League, nam hij zondagavond letterlijk de tegenovergestelde woorden in zijn mond.

"Bedankt voor jullie steun en allemaal tot volgend jaar", riep de blije Portugees richting de supporters. Een duidelijk signaal dat een vertrek níet aan de orde is, voor de man die nog een contract tot en met 2021 heeft in de Spaanse hoofdstad. Toch is het een verrassende uitspraak.

Na de CL-finale hintte hij juist nog naar de uitgang. "Het was mooi om voor Real Madrid te spelen", waren zijn letterlijke woorden. Ook in andere uitingen zinspeelde hij op een voortijdig vertrek. Kwade bronnen beweerden meteen al dat het mogelijk ging om in de spotlights te staan, nadat een hoofdrol in de finale uitbleef.

CR7 kwam zondag al terug op zijn woorden, door te stellen dat het een domme actie was. "De persoonlijke zaken van een speler zijn nu niet van belang. Het is misschien een beetje uit de context gehaald, maar ik had het ook niet zo moeten zeggen", vertelde hij. Tijdens de huldiging meldde hij dus het tegenovergestelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen