Karius spreekt zich uit: "Liefst zou ik de tijd terugdraaien"

27 mei 2018, 17:32

Loris Karius heeft zich voor het eerst uitgebreid uitgesproken over zijn grote blunders in de Champions League-finale van zaterdagavond. De keeper van Liverpool ging tweemaal faliekant de mist in, waardoor Real Madrid uiteindelijk aan het langste eind kon trekken. "Ik heb tot nu toe niet echt geslapen. De wedstrijdscènes lopen nog steeds opnieuw door mijn hoofd", vertelt hij.

Dat doet hij via onder andere Twitter en Instagram. "Het spijt me oneindig veel voor mijn teamgenoten, voor jullie fans en voor al het personeel op de club. Ik weet dat ik het heb verpest met de twee fouten en jullie allemaal in de steek heb gelaten", staat te lezen in zijn eerlijke en openhartige bericht. "Het liefst zou ik de tijd terugdraaien, omdat ik het gevoel had, dat we konden winnen."

Dat kan helaas niet en dus rest er niets anders dan uithuilen. Uithuilen en opnieuw beginnen. "Bedankt aan onze ongelofelijke fans die naar Kiev kwamen en mij steunden, zelfs na de wedstrijd. Dat is niet vanzelfsprekend en toont vooral aan dat we een grote familie zijn. Bedankt en we komen sterker terug", aldus de strijdvaardige goalie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen