Zidane over vergelijking met het Bale's doelpunt: "Niet hetzelfde"

27 mei 2018, 00:03

Zinedine Zidane kon het doelpunt dat Gareth Bale maakte zaterdagavond in de Champions League-finale moeilijk vergelijken met zijn treffer tegen Bayer Leverkusen in de eindstrijd van 2002. Toch had de Fransman wél bijzonder veel respect voor de Welshman, die hij op de bank liet beginnen. Iets waar Bale het zelf niet mee eens was.

"Zijn doelpunt was niet hetzelfde als mijne in 2002, maar het is gewoon hetgeen dat we beide hebben meegemaakt. Het was geweldig", aldus Zidane, die na de omhaal in gebaar duidelijk maakte hoe mooi hij de treffer van Bale vond. "Dit zijn prachtige emoties. Om drie keer de CL te winnen, dat is prachtig als team. We beseffen nog niet wat we hebben bereikt."

Zidane was bijzonder blij met de derde Champions League-titel. "We gaan enorm genieten van dit moment. We hadden een gecompliceerd seizoen, maar om hiermee af te sluiten, dat maakt ons echt gelukkig", vertelde coach.

"Ik heb de tijd gehad om na te denken wat deze prijs voor deze club betekent, met de status van dertien gewonnen Champions Leagues. Het is legendarisch. Ik blij om onderdeel uit te maken van de geschiedenis van Real Madrid", aldus een blije Zidane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen