Gisteren gemist: Cristiano Ronaldo hint naar exit, Van Dijk baalt

27 mei 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 26 mei.

Real Madrid breidt dankzij Bale hegemonie uit na uitvallen Salah en blunders Karius

Real Madrid heeft voor het derde jaar op rij beslag gelegd op de Champions League. Liverpool begon zeer sterk, totdat goudhaantje Mohamed Salah geblesseerd uitviel. Het verliezen van de Egyptenaar kwam Liverpool niet te boven. Invaller Gareth Bale besliste met een fenomenale omhaal de wedstrijd: 2-1. In de slotfase maakte de aanvaller zelfs de 3-1 en zodoende legt Real Madrid voor de derde maal op rij beslag op de Cup met de Grote Oren. Al mag het Loris Karius wel een bloemetje sturen.

Cristiano Ronaldo hint sterk naar vertrek bij Real Madrid

Cristiano Ronaldo heeft bijzonder veel onduidelijkheid geschept over zijn toekomst bij Real Madrid. Na zijn vijfde (!) Champions League-titel wilde de Portugees niet praten over zijn nabije toekomst en gaf te kennen in de loop van komende week duidelijkheid te verschaffen. Op dit moment wijst bijna alles op een vertrek.

Eerste diagnose Salah: arm uit de kom, ernst onduidelijk

Mohamed Salah viel in de Champions League-finale uit met een zware schouderblessure. De aanvaller van Liverpool werd door Real Madrid-verdediger Sergio Ramos naar beneden getrokken en moest vervolgens het veld verlaten. De eerste diagnose is dat hij uit de roulatie is met zijn arm uit de kom. "Het is zijn schouder of sleutelbeen. Dat is duidelijk. Hij gaat naar het ziekenhuis, maar het ziet er niet goed uit", aldus manager Jürgen Klopp.

Lees hier alles over de Champions League-finale

Fulham wint duel van 200 miljoen en promoveert naar de Premier League

Na een afwezigheid van vier seizoenen keert Fulham terug in de Premier League. De formatie uit Londen was zaterdag op Wembley met 0-1 te sterk voor Aston Villa, dat ondanks een overtalsituatie in de slotfase geen doelpunt wist te forceren. Dat betekent dat John Terry, hij beloofde door te gaan bij Aston Villa als ze promoveren, volgend seizoen niet te zien zal zijn in de Premier League.

Martens helpt Barcelona naar de Spaanse bekerfinale

Lieke Martens is zaterdagavond van grote waarde geweest voor FC Barcelona. De sterspeler had een groot aandeel in de winst op Athletic de Bilbao in de halve finale van de Copa de la Reina. Een doelpunt van Martens in de verlenging droeg bij aan de zege na strafschoppen.

Elia: "Was beetje een baby die om aandacht schreeuwde"

Eljero Elia is blij om terug bij het Nederlands elftal te zijn. De aanvaller liet bij de vorige selectie nog weten ontstemd te zijn over het feit dat hij niet was opgeroepen door de bondscoach. Op dit actie komt hij (deels) terug. "Ik was een beetje een baby die om aandacht schreeuwde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen