Bale baalde dat hij niet mocht spelen in CL-finale van Zidane

26 mei 2018, 23:07

Gareth Bale speelde een absolute hoofdrol bij Real Madrid in de Champions League-finale zaterdagavond. Met een geweldige omhaal en een schot van heel ver, waarbij hij Liverpool-keeper Loris Karius dankbaar mocht zijn dat de bal erin ging, speelde de invaller een grote hoofdrol. "Dit is het beste antwoord dat ik kon geven. Impact maken", vertelde hij na de 1-3 zege.

"Natuurlijk was ik erg teleurgesteld dat ik niet mocht beginnen", vertelde Bale tegenover BT Sport. "Ik vond dat ik het verdiende, maar de manager neemt de beslissingen." Bale liet zijn voeten spreken met een geweldige omhaal. "Het was een heerlijk doelpunt, in de Champions League-finale. Er is geen hoger podium. Dit was mijn mooiste doelpunt uit mijn loopbaan, ja."

Mogelijk deed Bale dat wel in zijn allerlaatste wedstrijd namens Real Madrid. "Ik wil week in week uit spelen. Dat is dit seizoen niet gebeurd. Ik heb vijf á zes weken een blessure gehad, maar sindsdien ben ik helemaal fit. Ik zal dit met mijn zaakwaarnemer moeten gaan bespreken."

Eerste wilde Bale echter een feestje vieren na de derde titel op rij in het miljardenbal van De Koninklijke. "We weten wat we hebben bereikt. In de competitie was het teleurstellend dit seizoen, maar de Champions League hebben gewonnen. Dan is het al met al een geweldig seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen