Lachman kiest voor een terugkeer naar PEC Zwolle

26 mei 2018, 12:03

Darryl Lachman keert terug bij PEC Zwolle. De 28-jarige verdediger komt transfervrij over van Willem II. Lachman tekent voor twee seizoenen in de Hanzestad, zo meldt de club zaterdag via de officiële kanalen. Voor PEC Zwolle is hij de derde versterking voor het nieuwe seizoen.

Lachman verliet Zwolle in 2014, na de historische bekerwinst, voor FC Twente. Vervolgens speelde hij voor Sheffield Wednesday, SC Cambuur en Willem II. "Dit voelt als thuiskomen", reageert Lachman op de website van de Blauwvingers. "In Zwolle is mijn dochter geboren en ook op sportief vlak heb ik er mooi herinneringen liggen. Na PEC Zwolle - Willem II eind vorig seizoen grapte ik nog met assistent-trainer Gert Peter de Gunst dat ik transfervrij zou zijn. Dat de club nu bij mij is uitgekomen is extra mooi."

Technisch directeur Gerard Nijkamp: "Darryl is natuurlijk geen onbekende voor ons. In zijn vorige periode in Zwolle was hij een vaste waarde in de achterhoede. De afgelopen jaren heeft hij de nodige clubs gehad. Bij Willem II heeft hij zijn carrière echter weer nieuw leven ingeblazen. Ik ben blij dat Darryl straks weer in het blauw met wit zal zijn te bewonderen."

PEC Zwolle trok eerder Zian Fleming (Ajax) en Gustavo Hamer (Feyenoord) aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen