FC Twente weet de hoogte van de belastingclaim

26 mei 2018, 11:29

FC Twente weet voor een groot deel de hoogte van de belastingclaim. Het exacte bedrag wordt niet bekend gemaakt, maar het gaat sowieso om enkele miljoenen. "We zijn alleen nog in gesprek over enkele voorwaarden", aldus directeur Erik Velderman.

Voor de naheffing heeft de FIOD (opsporingsdienst van de Belanstingdienst) meerdere transfers onderzocht. Twente had al een 5,9 miljoen euro opzij gezet voor de claim, weet de Tubantia. Ondanks de moeilijke situatie waar de Eredivisie-degradant in verkeert, blijft Velderman positief. "Er moeten nog veel stappen gezet worden, maar ik ben vol vertrouwen dat we het gaan redden", zegt hij in de krant.

In de Jupiler League moet Twente werken met een begroting tussen de 18 en 20 miljoen euro. "Hopelijk gaan we naar de bovenkant. Naast de vele seizoenkaarten die we al hebben verkocht, zien we ook dat het goed gaat met de sponsorplekken en de verhuur van skyboxen." Maar bezuinigen moet de club nog steeds. "En dat zorgt voor dubbele gevoelens, want aan de ene kant moet je afscheid nemen van mensen, terwijl je aan de andere kant de club weer aan het opbouwen bent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen