FC Utrecht zeer tevreden over Kruys en geeft hem nieuw contract

25 mei 2018, 22:12

Rick Kruys heeft zijn contract als assistent-trainer bij FC Utrecht verlengd. De voormalig profvoetballer maakt veel indruk en tekent een verbintenis voor liefst vier (!) seizoenen in de Domstad. Hij werd bij de presentatie van Jean-Paul de Jong aangesteld in de technische staf.

"Rick is een jongen van de stad en een jongen van de club. Maar daarnaast, en bovenal, is hij een bijzonder getalenteerd voetbaltrainer", aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de clubsite. "We zijn erg tevreden over zijn huidige rol binnen de staf van het eerste elftal. Hij heeft de juiste drive om zich verder te ontwikkelen en zich te verdiepen in de vernieuwingen van het moderne voetbal. "We zijn er blij mee dat we hem voor langere tijd hebben vastgelegd."

Eerder deed Kruys, de zoon van Gert Kruys die ook werkzaam is als voetbaltrainer, ervaring op als jeugdtrainer en hoofdcoach van vv De Meern. Ook werkte hij al eerder in Utrecht als trainer van de 014 en stagiair bij het eerste elftal. Inmiddels is hij dus uitgegroeid tot een belangrijke kracht in de staf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen