Jong Oranje helemaal klaar voor oefenduel met Bolivia

25 mei 2018, 19:33

De trainingstrip van Jong Oranje in Bolivia gaat vooralsnog goed. Bondscoach Art Langeler, die na deze trip het stokje als bondscoach overgeeft aan Erwin van de Looi, is tevreden met het reisje naar Zuid-Amerika, waar Jong Oranje vrijdagavond een oefenduel afwerkt.

Alleen de vliegreis verliep enigszins problematisch. "Door de staking van Frans (!) personeel konden we niet weg: de vlucht naar Madrid had eerst een vertraging van een uur maar dit werd steeds meer", vertelt Langeler op de site van de KNVB. "Na een gehaaste vlucht en wat renwerk op de luchthaven van Madrid (het was een klein half uur lopen van gate naar gate) hebben we de aansluiting naar Bolovia toch gered."

Verder trainde de ploeg van Langeler op zogenoemd varkensgras. "Een soort van maïsbladen, niet bijzonder", aldus de bondscoach, die hoopt dat zijn ploeg desondanks klaar is voor het oefenduel dat vrijdagavond om 22.00 op de rol staat. "Voorlopig hebben we iedereen fit en komt uit wat we graag willen: we kunnen goed werken in wisselende omstandigheden. Hopelijk vertaalt zich dat in goed spel en resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen