'De Gier is rond en wordt de nieuwe trainer van NEC'

25 mei 2018, 13:45

Jack de Gier wordt de nieuwe trainer van NEC. Dat meldt Voetbal International vrijdag. De Gier is zelf al rond met de Nijmegenaren. Er zal nog het een en ander geregeld moeten worden met zijn huidige werkgever Almere City. Als dat lukt, zet hij volgende week zijn handtekening onder een contract.

Al tijden is De Gier de droomkandidaat van NEC. Maar in de zomer en in de winter slaagden de diverse pogingen niet. Hij bleef bij Almere City, en NEC modderde een seizoen lang aan. Nu komt volgens VI de samenwerking wél van de grond. De Gier wordt zodoende de opvolger van de ontslagen Pepijn Lijnders, die NEC niet naar de Eredivisie kon leiden.

De Gier leverde met Almere City een topprestatie door bijna te promoveren. In de finale van de play-offs was De Graafschap net te sterk. In De Goffert moet De Gier komend seizoen promoveren. Dat wordt een hels karwei met in ieder geval de moordende concurrentie van Eredivisie-degradanten FC Twente, Sparta en Roda JC.

De  ex-spits staat voor zijn zoveelste dienstverband bij NEC. Tussen 1998 en 2001 diende hij de club als speler. Later was De Gier scout, spitsentrainer, assistent bij de selectie en coachte hij verschillende jeugdteams.

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen