Landzaat: "Ik ken Giovanni al mijn hele voetballeven"

25 mei 2018, 11:37   Bijgewerkt: 25 mei 2018, 11:42

Met zijn nieuwe functie als assistent-trainer bij Feyenoord gaat Denny Landzaat opnieuw samenwerken met Giovanni van Bronckhorst. De twee speelden in hun spelerscarrière meerdere keren samen. "Ik ken Giovanni al mijn hele voetballeven", aldus Landzaat, die blij is met zijn nieuwe job.

"We hebben ook goed samen kunnen werken bij Feyenoord en het Nederlands Elftal in onze tijd toen we zelf nog voetbalden en kwamen elkaar daarvoor ook al geregeld tegen bij vertegenwoordigende jeugdelftallen. Het is mooi dat we nu ook als trainers samen gaan werken", zegt Landzaat op de website van Feyenoord.

Maar Gio is niet het enige bekende gezicht voor Landzaat. "In de periode dat ik bij Feyenoord speelde, werkte Jean-Paul van Gastel ook al als jeugdtrainer bij de club. Maar ook spelers als Steven Berghuis, Robin van Persie en Ridgeciano Haps, enkele fysio's, de wasdame, de teammanager, spitsentrainer Roy Makaay en materiaalman Carlo de Leeuw zijn bekenden voor mij. Met velen heb ik door de jaren heen ook contact gehouden."

Landzaat komt over van AZ, waar hij in verschillende geledingen ook assistent-trainer was. "Ik ben dankbaar voor de kans die ik daar heb gekregen om mij te ontwikkelen als trainer. Ik kijk daar met een zeer goed gevoel op terug en voel me nu klaar voor een nieuwe, mooie uitdaging in mijn nog prille trainerscarrière."

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen