Genesio blijft aan als trainer van Olympique Lyon

Genesio blijft aan als trainer van Olympique Lyon

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 mei 2018 – Ook volgend seizoen in Bruno Genesio trainer van Olympique Lyon. Dat heeft voorzitter Jean-Michel Aulas bevestigd. De oefenmeester heeft een contract tot medio 2019, maar lag onder druk omdat de Franse club afging in de Europa League. Het was de droom om dit seizoen de finale te halen, omdat Lyon het decor was van de eindstrijd.

De werkgever van Memphis Depay en Kenny Tete liet zich in de achtste finale verrassen door CSKA Moskou. Nadien nam de kritiek toe. Een jaar eerder miste Lyon de finale op een haar na. Toen versperde Ajax de weg. Maar onder Genesio slaagde Lyon er wel in om zich dit seizoen weer eens rechtstreeks te kwalificeren voor de Champions League.

Genesio mag Lyon ook tijdens het avontuur in het miljardenbal leiden. "Het bestuur heeft ermee ingestemd om door te gaan met Bruno Genesio. Ook volgend seizoen staat hij voor de groep", zei Aulas donderdag nadat de vrouwen van Olympique Lyon de Champions League hadden gewonnen.

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

Reacties

gerelateerd