Real Madrid krijgt niet alle kaarten voor de CL-finale verkocht

25 mei 2018, 00:01

Bijzonder nieuws uit Spanje: Real Madrid heeft niet alle kaarten voor de Champions League-finale ook daadwerkelijk verkocht kunnen krijgen aan de supporters. Van de 17 duizend tickets die De Koninklijke kreeg voor de eindstrijd in Kiev, zijn er ruim duizend teruggegeven aan de UEFA. Liverpool, de club die de kaarten wel allemaal makkelijk kon verkopen, krijgt ze in elk geval niet.

Dat meldt de UEFA. Volgens voorzitter Aleksander Ceferin spelen de belachelijk hoge vraagprijzen van de hotels en vliegtickets de belangrijkste rol in het feit dat de supporters uit de Spaanse hoofdstad niet enthousiast genoeg zijn om naar Oekraïne te gaan. Op voorhand wilden er namelijk meer dan 24 duizend fans naar Kiev, maar eenderde haakte af vanwege de kosten.

De laatste duizend kaarten worden vermoedelijk verkocht aan locals. Voor Liverpool-fans zijn ze in eerste instantie niet beschikbaar, vanwege veiligheidsredenen. Al kan de UEFA fans van The Reds onmogelijk helemaal uitsluiten, omdat de tickets ook weer (met winst) doorverkocht kunnen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen