Cambuur bouwt verder aan nieuw elftal en haalt Calor

24 mei 2018, 16:50

SC Cambuur heeft zich versterkt met Julian Calor. De 21-jarige middenvelder komt over van (Jong) Vitesse en heeft een handtekening gezet onder een contract dat hem minimaal een jaar in Leeuwarden houdt, met de optie voor nog een seizoen. Afgelopen week werd hij met de beloften in Arnhem overigens nog kampioen van de Derde Divisie. 

Dat maakte de club bekend via de officiële kanalen. "Julian is een verbindingsspeler met niet alleen veel loopvermogen, maar ook voetballende kwaliteiten. Hij is bovendien enorm gretig en ambitieus. Dat zijn belangrijke voorwaarden om als individu en als team stappen omhoog te zetten", aldus technisch directeur Foeke Booy. Eerder werd Sander van de Streek ook met succes uit Arnhem weggeplukt. 

De komst van Calor is het begin van een flink aantal wijzigingen in Leeuwarden. Donderdag werd eerder al bekend dat Martijn Barto na zeven seizoenen vertrekt bij de Jupiler League-club, terwijl ook Darren Rosheuvel, Erik Cummins, Xander Houthoop, Martijn van der Laan, Jesse Bertrams en nog een aantal anderen vertrekt.

Eerder werden David Sambissa en Emmanuel Mbende al binnengehaald, terwijl er ook veel spelers zijn die een profperiode krijgen aangeboden bij Cambuur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen