Geen verrassingen bij Real, Liverpool met piepjonge Camacho

24 mei 2018, 15:54

Real Madrid en Liverpool hebben hun definitieve selectie bekend gemaakt voor de Champions League-finale. Er zijn aan beide kanten weinig verrassingen: Cristiano Ronaldo (hij liep tegen FC Barcelona een blessure op) zit bij de selectie van Real, terwijl bij Liverpool logischerwijs de geblesseerde Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain en Joel Matip ontbreken.

Uiteraard zitten landgenoten Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum wel gewoon bij het team van The Reds. Opvallend is dat de piepjonge Camacho ook bij de selectie zit: de Portugese buitenspeler speelt in het Onder 18 team van Liverpool en maakte nog geen enkele minuut in de hoofdmacht. Hij kan dus debuteren in de CL-finale.

Bij Real Madrid is Cristiano Ronaldo het uur tegen Villarreal in de Primera Division van afgelopen weekend goed doorgekomen. Hij zit dan ook wederom bij de selectie, net als alle andere spelers van het eerste elftal. De ploeg van Zinedine Zidane is namelijk volledig fit voor mogelijk de derde CL-winst op een rij.

Selecties:

Liverpool: Karius, Clyne, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Firmino, Salah, Henderson, Klavan, Moreno, Mane, Lallana, Mignolet, Can, Robertson, Ings, Solanke, Phillips, Jones, Ward, Woodburn, Camacho, Alexander-Arnold.

Real Madrid:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen