Roda praat met aantal vertrekkende spelers over langer verblijf

24 mei 2018, 08:15

Harm van Veldhoven is druk met het samenstellen van de Roda JC-selectie. Van de groep die degradeerde naar de Jupiler League, beschikken vijftien spelers over een aflopend contract. Dertien spelers hebben nog een doorlopende verbintenis.

"Van de vijftien spelers met een aflopend contract, gaan de gehuurde spelers in principe terug naar hun club", zegt de technisch directeur tegen 1Limburg. "Maar met een paar van de vertrekkende spelers zijn we momenteel in gesprek over een langer verblijf."

Van Veldhoven is niet van plan om een blik aan spelers los te trekken. Roda JC wil zes á zeven spelers toevoegen aan de selectie. Belangrijkste speerpunten zijn een doelman, een aanvaller die doelpunten kan maken en spelers voor in de 'as'. Op zoek naar nieuwe spelers kijkt Van Veldhoven ook bij clubs waarmee Roda in het verleden ook al eens zaken deed.

"Je zult je moeten richten op specifieke posities. Ik versterk de selectie liever met zes degelijke krachten. We vinden het ook belangrijk dat spelers van Jong Roda JC de kans krijgen om door te stromen", aldus de technisch directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen