Spoorboekje: voorbereiding Marokko start, presentatie Iniesta

24 mei 2018, 09:34

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 24 mei.

Nieuws

WK-voorbereiding Marokko van start

Na een kleine vakantie gaat ook voor Marokko de voorbereiding op het WK officieel van start. Niet alleen komt de selectie bij elkaar in Rabat, ook wordt het shirt officieel gepresenteerd. Wat mogen we verwachten van de ploeg van Hervé Renard? Gaan ze een serieuze rol spelen in de groep met Portugal, Spanje en Iran?

Iniesta gepresenteerd in Japan 

Andrés Iniesta gaat zich verbinden aan Visel Kobe, een club uit Japan waar ook Lukas Podolski en Mike Havenaar onder contract staan. Dat heeft de middenvelder woensdag laten weten. Op deze donderdag wordt de 34-jarige spelmaker officieel gepresenteerd bij zijn nieuwe werkgever. 

Wedstrijden

VfL Wolfsburg - Olympique Lyon (18.00 uur)

Niet alleen in de Champions League-finale bij de mannen staan er Nederlanders in de aftrap, ook bij de eindstrijd van de vrouwen doen er landgenoten mee. Shanice van der Sanden versloeg Lieke Martens en FC Barcelona in de halve finale en mag het als koploper van Frankrijk daarom opnemen tegen de nummer één van Duitsland: VfL Wolfsburg. Daar staan er geen Nederlandse spelers onder contract in de hoofdmacht.

Voetbal op tv

02.45 uur: River Plate - Flamengo, FOX Sports 2, live verslag van het Copa Libertadores-duel 

20.00 uur: DOC: Jong Oranje: tien jaar na de titel, FOX Sports 1, documentaire

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen