'Ajax verhuurt Cassierra aan Groningen: geen optie tot koop'

23 mei 2018, 11:34

Ajax gaat Mateo Cassierra komend seizoen verhuren en zéér waarschijnlijk is FC Groningen de huurder. Als de laatste details worden geregeld, dan is de deal definitief rond. De Amsterdammers hadden meer ijzers in het vuur om de Colombiaan tijdelijk elders te stallen in Nederland, maar hij heeft zijn voorkeur uitgesproken voor Groningen.

Dat schrijft De Telegraaf. Volgens het dagblad hoeven alleen kleine dingen zoals de commissie en huisvesting nog te worden geregeld voor Cassierra. Daarbij wordt vermoedelijk géén optie tot koop bedongen, omdat Ajax dat recht voorlopig niet uit handen wil geven. In de zomer van 2016 had Marc Overmars nog liefst vijf miljoen euro over voor de spits, dat bedrag wil de technisch directeur niet zomaar laten verdampen.

Tot dusver maakt hij vooral in de beloftenploeg waar: in de Jupiler League had hij met achttien doelpunt een groot aandeel in het kampioenschap. Met zijn uitleenbeurt mag Cassierra het dus laten zien in de Eredivisie, waarmee Ajax hoopt zijn waarde te behouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen