Gisteren gemist: Seedorf vertrekt, Steijn kiest voor VVV-Venlo

Gisteren gemist: Seedorf vertrekt, Steijn kiest voor VVV-Venlo

23 mei 2018 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 22 mei.Officieel: Seedorf en Deportivo La Coruña gaan uit elkaar
Clarence Seedorf en Deportivo La Coruña gaan uit elkaar. De Nederlandse coach tekende afgelopen winter tot het einde van dit seizoen. Na de degradatie uit de Primera Division krijgt de samenwerking geen vervolg meldt Deportivo dinsdagavond.

Ten Hag heeft geen spijt van mini-invalbeurt voor Younes
Erik ten Hag heeft geen spijt van dat hij Amin Younes een mini-invalbeurt wilde geven. In de wedstrijd tegen sc Heerenveen mocht de Duitser anderhalve minuut meedoen, maar hij weigerde. Met alle gevolgen van dien. Younes werd uit de selectie gezet en hoefde niet meer terug te keren.

Steijn blijft VVV trouw: "Ik heb een paar kansen gehad"
Maurice Steijn blijft VVV-Venlo trouw. De trainer had verschillende opties voor een vervolgstap in zijn carrière, maar dat leverde niets op. Steijn schept nu duidelijkheid en heeft de clubleiding van VVV laten weten dat hij zich op de Limburgse club richt.

Belgische bond komt met statement na onrust over Nainggolan
Met een statement heeft de Belgische bond gereageerd op de onrust die is ontstaan na het afvallen van Radja Nainggolan. De KBVB toont begrip voor de negatieve reacties, maar roept op tot eenheid. 'Meer dan ooit roepen we onze twaalfde man op om zich als één blok achter de Rode Duivels te scharen.'

FC Twente wacht nog steeds op claim van belastingdienst
FC Twente wacht nog steeds op de claim van de belastingdienst. De Tukkers hadden gehoopt al duidelijkheid te hebben over de hoogte van het bedrag dat de club moet betalen. De claim is het gevolg van het gevoerde financiële wanbeleid. "Het gaat even iets langer duren", aldus een woordvoerder van Twente.

Volg de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt via onze live blog!

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 januari 2019

  2. zondag 20 januari 2019