Steijn blijft VVV trouw: "Ik heb een paar kansen gehad"

Steijn blijft VVV trouw: "Ik heb een paar kansen gehad"

22 mei 2018 – Maurice Steijn blijft VVV-Venlo trouw. De trainer had verschillende opties voor een vervolgstap in zijn carrière, maar dat leverde niets op. Steijn schept nu duidelijkheid en heeft de clubleiding van VVV laten weten dat hij zich op de Limburgse club richt."Ik heb de afgelopen periode goed overlegd met mijn gezin, mijn management en de mensen van VVV. Op basis van die gesprekken heb ik besloten te blijven", zegt Steijn tegen Voetbal International. "Sterker nog: voor mij is het een serieuze overweging om voor écht langere tijd in Venlo te werken."

Volgens VI had Feyenoord Steijn willen hebben als assistent van Giovanni van Bronckhorst. Hij had oren naar die functie, maar onderhandelingen zouden op contractvoorwaarden zijn stukgelopen. De meeste andere eredivisionisten hebben inmiddels ook een hoofdtrainer.

Steijn: "Ik heb een paar kansen gehad, maar het moment of de club voelden voor mij dan niet helemaal goed. Voor een aantal clubs in de subtop had ik heel graag willen werken; Vitesse, Heerenveen en Groningen, bijvoorbeeld. Maar die maakten andere keuzes en dat is hun goed recht. Voor andere clubs wilde ik VVV niet zomaar in de steek laten."

Volg de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt via onze dagelijkse live blog!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 januari 2019

  2. zondag 20 januari 2019