Viergever traint extra bij PSV: "Bij Ajax was het klaar"

Viergever traint extra bij PSV: "Bij Ajax was het klaar"

22 mei 2018 – Nick Viergever werkt hard om fit aan de voorbereiding van PSV te beginnen. De verdediger herstelt van zijn enkelblessure en traint daarom extra bij PSV. De oud-Ajacied grijpt dat ook aan om zijn nieuwe club beter te leren kennen."Bij Ajax was het klaar. Of ik ging extern trainen of hier bij PSV alvast kijken om te wennen en de mensen te leren kennen", zegt Viergever tegen PSV TV. "De fysio's weten zo ook hoe het lichaam er voorstaat. Ik ben lekker aan de slag gegaan en dat voelt goed."

Viergever traint een week langer door, en begint eerder om fris aan de start van de voorbereiding te verschijnen. "Normaal ben je door alle wedstrijden mentaal toe aan vakantie. Het laatste half jaar heb ik die spanning niet gehad. Het was revalideren en trainen. Na een terugslag kon ik weer opnieuw het proces in."

Voor Viergever is het dus een andere zomer dan normaal. "Een paar dagen met het gezin weg is ook fijn, maar je wilt ook graag voetballen. Het is een beetje dubbel dit jaar. Ik heb nog een paar weken de tijd om fit aan voorbereiding te beginnen. Ik lig op schema."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 januari 2019

  2. zondag 20 januari 2019