Sparta haalt bezem door selectie: 15 spelers vertrekken

22 mei 2018, 16:51   Bijgewerkt: 23 mei 2018, 00:10

Sparta haalt flink de bezem door de selectie. Als gevolg van de degradatie nemen de Rotterdammers afscheid van vijftien (!) spelers. Een aantal was om verschillende redenen al niet meer werkzaam op Het Kasteel. Daarnaast huurde Sparta een paar spelers. Ook zij keren niet meer terug.

Van Craig Goodwin, Jannik Huth, Soufyan Ahannach en Michiel Kramer was in een eerder stadium al duidelijk dat hun Sparta-tijd voorbij was. Ook was al bekend dat Michel Breuer stopt met betaald voetbal. Hij gaat aan de slag als jeugdtrainer van Sparta.

Robert Mühren, Dabney Dos Santos, Miquel Nelom en Fred Friday waren de huurlingen waar Sparta dit seizoen over beschikte. Daarbij komt het afscheid van Leonard Nienhuis, Sander Fischer (rechts op foto), Ryan Sanusi (links op foto), Paco van Moorsel, Loris Brogno en Nick Proschwitz. Zij kunnen allemaal uitkijken naar een nieuwe club.

Door de degradatie is de spelersexodus geen grote verrassingen. Sparta kondigde maandag aan dat de begroting van elf miljoen teruggaat naar zes miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen