Koster heeft intentie om langer bij Willem II te blijven

Koster heeft intentie om langer bij Willem II te blijven

22 mei 2018 – Adrie Koster tekende voor één seizoen bij Willem II, maar beide partijen hebben de intentie voor een langere samenwerking. Dat zei de kersverse trainer dinsdag nadat hij officieel gepresenteerd was. Vorige maand werd bekend dat Willem II voor Koster koos als opvolger van interim-trainer Reinier Robbemond. Koster koos bewust voor een eenjarig contract. "De voetballerij is vrij hectisch, dat hebben we dit seizoen allemaal kunnen zien", zegt Koster tegen FOX Sports. "Ik wil de vrijheid hebben om het van jaar tot jaar te bekijken. Als het goed gaat, gaan we met elkaar door. Mocht het minder gaan, dan moeten we goed nadenken over wat dan gaat gebeuren."

Behalve resultaat boeken, wil Koster het publiek komend seizoen ook vermaken. "Je speelt om te winnen, maar je wilt het publiek ook wat bieden. Dat staat bij mij hoog in het vaandel. Het is duidelijk dat de club en ik ambitieus zijn en samen stappen willen maken."

Willem II is voor Koster een oude liefde. Zijn trainersloopbaan vond in 1986 zijn oorsprong bij de Tricolores. "Ik ben hier begonnen als assistent-trainer. In die vijf jaar ben ik nog anderhalf jaar hoofdtrainer geweest. Ik ben Willem II altijd blijven volgen. Destijds was het een warme club, en dat is het nog steeds."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 januari 2019

  2. zondag 20 januari 2019