Gisteren gemist: Emery op weg naar Arsenal, Zlatan krijgt rood

Gisteren gemist: Emery op weg naar Arsenal, Zlatan krijgt rood

22 mei 2018 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 21 mei.Raiola nam initiatief voor veelbesproken interview van Kluivert
Mino Raiola nam het initiatief voor het interview waarin Justin Kluivert liet weten zijn contract bij Ajax niet te verlengen. Dat heeft Willem Vissers, de journalist van De Volkskrant die het verhaal optekende, laten weten in het FOX Sports-programma Natafelen. Raiola pleegde zelf het belletje naar Vissers met de vraag of er belangstelling was voor het vraaggesprek.

BBC: Arsenal kiest voor Emery als opvolger van Wenger
Arsenal staat op het punt om Unai Emery aan te stellen als opvolger van Arsene Wenger. Dat meldt het betrouwbare BBC. Bevestiging en een persconferentie wordt later deze week verwacht, zo luidt het bericht vanuit Engeland.

Video: Zlatan slaat zijn tegenstander en krijgt rode kaart
Zlatan Ibrahimovic heeft zich van zijn slechtste kant laten zien. Tijdens Montreal Impact - Los Angeles Galaxy ging een tegenstander op de voet staan van de Zweed, waarop Ibrahimovic een klap aan het hoofd uitdeelde. Nadat de arbitrage de videobeelden bekeek werd Ibrahimovic van het veld gestuurd.

Van der Vaart ziet Midtjylland vanaf afstandje kampioen worden
Rafael van der Vaart mag zich kampioen van Denemarken noemen, ook al kwam hij dit seizoen maar zes minuten in actie voor zijn club FC Midtjylland. In de laatste speelronde van dit seizoen won Midtjylland met 1-0 van Horsens en kon de tweede landstitel in de historie gevierd worden. Enigszins onverwacht, want vóór het weekend had Brøndby IF nog de beste papieren.

Tagliafico in WK-selectie van Argentinië, Icardi valt af
Nicolas Tagliafico gaat met Argentinië naar het WK. De Ajacied heeft een plekje bemachtigd in de definitieve WK-selectie van de vice-wereldkampioen. Meest opvallende afvaller is Mauro Icardi. De spits is het slachtoffer van de geweldige kwaliteiten die Argentinië in de voorste linie heeft.

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 januari 2019

  2. zondag 20 januari 2019