Nainggolan: "Ik vind dat ik altijd bij de selectie had moeten zitten"

21 mei 2018, 20:48   Bijgewerkt: 21 mei 2018, 20:53

Radja Nainggolan vindt het onbegrijpelijk dat Roberto Martinez hem niet meeneemt naar het WK. De middenvelder van AS Roma kreeg te horen dat hij niet tot de voorlopige selectie van België hoorde. Daarom besloot Naingollan per direct te stoppen als international. "Ik vind dat ik op basis van mijn kwaliteiten en mijn spel altijd bij de selectie had moeten zitten", aldus de Belg.

Nainggolan snapt niets van het besluit van Martinez. "Een paar dagen geleden zei Martinez dat hij balans en een systeem in zijn ploeg wil. Dus ja, ik weet niet over wat dat ging. Ik heb nooit problemen gehad met de spelers. Ik heb nooit problemen gehad met het tactische spel. Dus ik weet niet wat hij daar aan het zoeken was", zegt Nainggolan tegen VTM Nieuws. "Maar ik vind dat ik verplicht bij de ploeg zou moeten zitten op basis van mijn kwaliteiten en het spel dat ik gespeeld heb."

Voor Nainggolan was het de druppel en gooit hij de handdoek als international. "Ik heb me nooit kunnen bewijzen en ik ga op dertigjarige leeftijd niet opnieuw beginnen. Het is een beetje zoals een zieke: als die in het ziekenhuis ligt, gaat hij vechten tegen de dood. Maar op een gegeven moment geeft die ook op. Zo is het nu ook bij mij. Het is genoeg geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen