Spoorboekje: interview met Padt en Duits promotievoetbal

Spoorboekje: interview met Padt en Duits promotievoetbal

22 mei 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 22 mei.

Specials

Interview met Sergio Padt
Waar FC Groningen een bij vlagen moeizaam seizoen kende, vormde Sergio Padt een positieve uitzondering. De doelman is aanvoerder, onbetwist nummer één en mag zich als ultieme beloning melden bij Oranje. Zijn toekomst na de interlandperiode is nog ongewis, al wil hij het Noordlease Stadion niet per se verlaten. "Ik geef dit niet zomaar op", zegt hij in gesprek met FCUpdate.nl.

Wedstrijden

Erzgebirge Aue - Karlsruher SC (18.15 uur)
Eenvoudig kampioen Karlsruher SC kan vanavond terugkeren in de 2. Bundesliga. Na de degradatie van vorig seizoen kan de club weer promoveren. Het zal zich in het beslissende play-offduel wel moeten ontdoen van Erzgebirge Aue, dat dit seizoen als zestiende eindigde op het tweede niveau van Duitsland. Voor Karlsruher een hele klus, want het heenduel in eigen huis eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Voetbal op tv

18.10 uur: Erzgebirge Aue - Karlsruher SC, FOX Sports 2 - play-offduel om promotie naar Bundesliga, of degradatie


Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 november 2018

  2. maandag 19 november 2018