Nainggolan kan WK in Rusland op zijn buik schrijven

21 mei 2018, 12:16   Bijgewerkt: 21 mei 2018, 13:30

Roberto Martinez heeft een opmerkelijke keuze gemaakt aangaande zijn selectie voor het WK in Rusland. De Spaanse keuzeheer van België neemt Radja Nainggolan definitief niet mee naar het toernooi. De sterkhouder van AS Roma heeft geen plaats in de voorselectie.

De dertigjarige middenvelder van AS Roma scoorde nog twee keer in de halve finale van de Champions League tegen Liverpool, maar gaat dus niet mee naar het WK. De spelmaker ontbreekt volgens de bondscoach op 'tactische redenen'. "Hij kan bij ons niet de rol spelen die hij bij Roma heeft", zegt Martinez, die al langere tijd in onmin leeft met Nainggolan.

De voorselectie van België bestaat verder uit de gebruikelijke namen. Ook Adnan Januzaj (Real Sociedad) is erbij, net als Axel Witsel en Yannick Carrasco. Laatstgenoemden spelen in China, maar dat is volgens Martinez dus geen bezwaar. 

De definitieve selectie van België wordt op 4 juni wereldkundig gemaakt. Die selectie bestaat uit 23 spelers. De voorselectie telt 28 namen. België treft in Groep G tegenstanders Panama, Tunesië en Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen