KNVB legt Van de Looi vast als nieuwe coach Jong Oranje

21 mei 2018, 10:36

Een mooie klus voor Erwin van de Looi. De oefenmeester is door de KNVB aangesteld als nieuwe bondscoach van Jong Oranje. De oud-trainer van Willem II volgt Art Langeler op, die sinds begin mei als directeur voetbalontwikkeling werkt bij de bond.

Van de Looi heeft een contract getekend tot december 2020. Plaatst Jong Oranje zich voor het EK 2021, dan wordt de verbintenis automatisch verlengd tot en met de zomer van 2021. Van de Looi reist bij de aankomende oefenstage in Zuid-Amerika al mee met Jong Oranje, hoewel Langeler dan nog de hoofdcoach is. Jong Oranje speelt op vrijdag 25 mei tegen Bolivia en neemt het vier dagen later op tegen Paraguay.

Nico-Jan Hoogma, directeur topvoetbal van de KNVB, is content met de aanstelling. "Met Erwin van de Looi hebben wij een zeer goede en ervaren trainer in huis gehaald. Van de Looi heeft dezelfde visie als de KNVB op het gebied van talentontwikkeling en wij zijn er dan ook van overtuigd dat hij met deze groep verder kan bouwen aan hetgeen Langeler neer heeft gezet, met als eerste doel kwalificatie voor het EK in Italië af te dwingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen