Tissoudali wil graag blijven: "Er is zeker een kans"

Tissoudali wil graag blijven: "Er is zeker een kans"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 mei 2018 – Tarik Tissoudali was met een doelpunt zondag belangrijk in de cruciale ontmoeting met Almere City FC In de play-offs. De Graafschap won met 2-1 en speelt komend seizoen in de Eredivisie. Huurling Tissoudali ziet een langer verblijf wel zitten.

De buitenspeler speelde het afgelopen halfjaar in Doetinchem, nadat hij bij VVV-Venlo in het eerste halfjaar van het seizoen op de bank had gezeten. Tissoudali wil bij De Graafschap blijven, ondanks dat hij nog een contract heeft bij Le Havre. "Ik heb het goed naar mijn zin bij De Graafschap. De club heeft mij de kans gegeven om weer veel speelminuten te maken. We spelen aanvallend voetbal, dat ligt me goed. Er is dus zeker een kans dat ik blijf'', zegt hij tegen De Gelderlander.

Hij staat nog tot 2020 onder contract in Frankrijk. "Maar ik heb voor Nederlandse begrippen een heel goed contract bij Le Havre, dat ga ik niet zomaar weggooien. Ze willen van mij af en ik wil graag vertrekken, maar het moet financieel wel goed geregeld worden. Als ze mij het salaris van een x-aantal maanden meegeven, ben ik weg.''

Een andere club in het rechter rijtje van de Eredivisie is geen optie. "Nee, ik ga sowieso niet naar een andere club die onderin de Eredivisie meespeelt."

gerelateerd