Graafschap-voorzitter betreurt de pitch invasion van de fans

Graafschap-voorzitter betreurt de pitch invasion van de fans

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 mei 2018 – De Graafschap-voorzitter Martin Mos betreurt de pitch invasion van de fans. Direct na de promotie betraden de uitbundige supporters het speelveld van De Vijverberg. "Ik vind dat ongedisciplineerd en tegen de afspraak in. Heel erg jammer", aldus Mos.

De Graafschap klopte zondag Almere City met 2-1, wat voldoende was voor de terugkeer naar de Eredivisie. Het feest werd op het gras gevierd, maar dat had de club niet met de aanhang afgesproken. "Ik had de hoop dat ze zich daaraan zouden houden, want we wilden Almere een normale aftocht geven", zegt Mos tegen Omroep Gelderland. "En dan gebeurt dat niet. Ik vind dat heel erg jammer. Ze moeten ook een keer nadenken."

Maar De Mos wil er verder niet te veel woorden aan vuil maken. "Het gaat nu om De Graafschap en het feit dat we gepromoveerd zijn. Dat is verdomd belangrijk voor de club, want het scheelt gewoon een miljoen euro. En ik denk dat we beter af zijn in de eredivisie dan in de eerste divisie. Ik hoop dat het hier iedere keer uitverkocht is."

Reacties

gerelateerd