Spoorboekje: Eredivisie op rapport, alles of niets voor Wolfsburg

21 mei 2018, 07:00   Bijgewerkt: 20 mei 2018, 23:42

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 21 mei.

Specials

Het jaarlijkse Eredivisie-rapport

Het Eredivisie-seizoen zit erop. Na de enerverende play-offs voor Europees voetbal en promotie/degradatie zijn de kaarten geschud. En dus is het tijd om de balans op te maken met het jaarlijkse rapport van FCUpdate.nl. Welke clubs deden het goed, en welke clubs vielen dit seizoen door de mand?

Wedstrijden

Midtjylland - Horsens (18.00 uur)

Zonder dat FC Midtjylland er nog rekening mee hield, kan de club van Rafael van der Vaart vanavond kampioen worden van Denemarken. Want wat is er gebeurd: Brøndby kon vrijdag op matchpoint komen, wat ook leek te gebeuren. Brøndby stond tot aan blessuretijd met 0-2 voor tegen AC Horsens, maar verspeelde de voorsprong en heeft het niet langer de beste papieren voor de titel. Die zijn in handen van Midtjylland dat vanavond aan een overwinning op Horsens genoeg heeft. Midtjylland is in ieder geval gewaarschuwd.

Holstein Kiel - VfL Wolfsburg (20.30 uur)

VfL Wolfsburg speelt de belangrijke wedstrijd tegen Holstein Kiel om degradatie naar de tweede Bundesliga te voorkomen. De ploeg won het heenduel met 3-1 en heeft daardoor een goede uitgangspositie. Weet Wolfsburg zich veilig te spelen of kan Holstein Kiel nog stunten?

Voetbal op TV

20.25 uur: Holstein Kiel - VfL Wolfsburg, FOX Sports 2, live verslag van de Bundesliga play-off

23.00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, een overzicht van de belangrijkste voetbalnieuwtjes

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen