Miazga meldt zich bij VS: "Trots op de uitverkiezing"

Miazga meldt zich bij VS: "Trots op de uitverkiezing"

20 mei 2018 – Na de winst in de finale van de play-offs is het voor de meeste spelers van Vitesse zomerstop. Voor Matt Miazga is het echter nog geen vakantie. Hij meldt zich bij het nationale elftal van de Verenigde Staten voor oefenwedstrijden tegen Bolivia, Ierland en Frankrijk.

Vitesse verzekerde zich zaterdagavond van een Europees ticket door FC Utrecht te verslaan in de finale van de play-offs.. "Dit zijn echt de mooiste wedstrijden om mee te maken. We hebben alles gegeven en ook gewonnen. FC Utrecht heeft echt een goed team. Het was dus loodzwaar, maar dan is de beloning ook waardevoller. Dit is een prachtig slot van het seizoen", stelt Miazga in gesprek met De Gelderlander.

Voor Miazga wacht nu een thuiswedstrijd tegen Bolivia met de VS en daarna vertrekt het team van Amerika naar Europa voor de laatste twee oefenduels. De Chelsea-huurling hoopt de bondscoach te kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. "Het is een mooie trip. Ik ben trots op mijn uitverkiezing en wil me dolgraag laten zien in het nationaal team", aldus Miazga.

gerelateerd