Redan geniet op EK: "Dit voelt als een tweede kans"

20 mei 2018, 10:53   Bijgewerkt: 20 mei 2018, 11:06

Daishawn Redan speelt zondagavond op het EK onder zeventien jaar de finale met Nederland tegen Italië. De aanvoerder van Oranje is trots op wat hij het afgelopen seizoen heeft bereikt met zowel Chelsea als met Nederland. 

Het afgelopen EK had Redan eigenlijk al bij de selectie moeten zitten, maar wegens een moeilijke overstap van Ajax naar Chelsea zat hij er niet bij. "Na het bezoek aan Chelsea, werd het me allemaal even te veel. Ik bleef toen zelf weg bij Ajax. Heel stom. Daar heb ik heel veel spijt van gehad. Dat was de grootste fout die ik gemaakt heb. Het heeft me ook het EK gekost, want de bondscoach nam me niet mee. Logisch, want ik speelde niet", blikt hij terug in gesprek met de NOS.

Voor Redan voelt het EK in het Engelse Rotherham dan ook als een tweede kans. "De bondscoach zei ook dat het stom was om niet terug te keren bij Ajax. Maar hij zei ook dat ik nog jong ben en fouten mag maken. Daar moet ik van leren. Wat dat betreft voelt dit als een tweede kans. Die wil ik grijpen, koste wat het kost."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen