Gisteren gemist: Memphis maakt hattrick, Vitesse Europa in

20 mei 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 19 mei.

Fenomenale Memphis schiet Lyon met drie goals CL in

Op de mooist denkbare wijze heeft Memphis Depay het seizoen afgesloten bij Olympique Lyon. Op de slotdag van de Ligue 1 stond er Champions League-voetbal op het spel en omdat Lyon met 3-2 van OGC Nice won, gaat Lyon de Champions League in. Memphis was met een hattrick de grote uitblinker.

Sturing levert Vitesse af in voorronde van Europa League

Edward Sturing heeft zijn interim-klus bij Vitesse tot een goed einde gebracht. De Arnhemmers gaan Europa in dankzij de gewonnen finale van de play-offs tegen FC Utrecht. Na de zege van dinsdag (3-2) won Vitesse zaterdag in de Domstad met 1-2. Het is voor de derde keer op rij dat Vitesse zich op mag maken voor een Europees avontuur.

Balotelli maakt rentree bij Italië voor duel met Oranje

Mario Balotelli keert terug in de nationale ploeg van Italië. Kersvers bondscoach Roberto Mancini heeft de spits opgroepen voor de komende interlandperiode, waarin de Italianen onder andere oefenen tegen Nederland. Balotelli zat op het WK 2014 voor de laatste keer bij de selectie. Daarnaast heeft Mancini vijf debutanten uitgenodigd.

Eintracht stunt en wint DFB Pokal ten koste van Bayern

Tegen de verwachtingen in heeft Eintracht Frankfurt de bekerfinale in Duitsland gewonnen van Bayern München. De ploeg van Niko Kovac, die uitgerekend volgend seizoen trainer is van Bayern, zegevierde in Berlijn met 3-1. Het is voor het eerst in dertig jaar tijd dat de DFB Pokal naar Frankfurt gaat, terwijl Bayern trainer Jupp Heynckes zodoende uitzwaait in mineur.

Chelsea sluit teleurstellend seizoen af met winst FA Cup

Chelsea heeft het teleurstellende seizoen afgesloten met winst van de FA Cup. In een tegenvallende finale op Wembley werd Manchester United zaterdag met 1-0 geklopt dankzij een benutte strafschop in de eerste helft van Eden Hazard.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen