Real sluit Liga-seizoen met Zidane in de goal af met remise

19 mei 2018, 22:39

Een week voor de Champions League-finale heeft Real Madrid het La Liga-seizoen afgesloten met een 2-2 gelijkspel. Met Luca Zidane, de zoon van Zinedine Zidane onder de lat, werd er met 2-2 gelijkgespeeld bij Villarreal.

Real Madrid gaf de voorsprong in de tweede helft weg, maar kwam in het eerste bedrijf nog sterk voor de dag. Gareth Bale, die de laatste weken in goede vorm is, schoof na elf minuten de 0-1 in het doel. Met rechts schoot hij slim raak in de korte hoek. Toen Cristiano Ronaldo met een kopbal na een halfuur ook de 0-2 maakte op aangeven van Marcelo, leek het duel beslist.

De twintigjarige Luca Zidane, die zijn debuut maakte onder de lat, slaagde er echter niet in om de nul te houden. Roger Martínez schoot twintig minuten voor tijd de 1-2 binnen, waarna Samu Castillejo in de slotfase zelfs de gelijkmaker maakte.

Real Madrid eindigt door de remise sowieso op de derde plaats, terwijl Villarreal moet hopen dat het vijfde blijft.