Vitesse is klaar voor duel met Utrecht: "Zij moeten uitkijken"

Vitesse is klaar voor duel met Utrecht: "Zij moeten uitkijken"

19 mei 2018 – Vitesse moet tegen FC Utrecht zaterdagavond een 3-2 voorsprong verdedigen in de strijd om een Europees ticket. De Arnhemmers hebben alle vertrouwen in een goede afloop en weten dat ze in prima vorm steken.Tegenvaller voor Vitesse is de afwezigheid van de geschorste Mason Mount, maar daardoor lijkt er nu wel plek voor Thomas Bruns. "Ik ben klaar om te spelen, maar heb het nog niet van de trainer gehoord", zegt hij tegen Omroep Gelderland. De middenvelder is klaar om te bikkelen. "Die schuw ik zeker niet. We zullen die honderd procent moeten ingaan."

Bruns kent de kracht van tegenstander Utrecht. "We gaan uit van onze eigen kwaliteiten. We hebben thuis bij vlagen goed voetbal gespeeld, alleen is het jammer van die twee tegengoals. Gelukkig scoren wij ook altijd en overal."

Dat weet ook Navarone Foor. "Wij zijn altijd hongerig en willen altijd winnen. Zij hebben met Labyad een speler die het verschil kan maken. Dat zag je toen hij bij ons in de eerste wedstrijd inviel. We moeten uitkijken, we weten nu wat hij kan. Maar zij moeten ook uitkijken voor ons. Ook Vitesse is in vorm. We zijn er klaar voor."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 juli 2019

  2. maandag 22 juli 2019