Southgate beloont talentvolle Mount met fraaie uitnodiging

19 mei 2018, 14:03   Bijgewerkt: 21 mei 2018, 15:37

Het goede optreden van Mason Mount in de Eredivisie is ook de Engelse bondscoach Gareth Southgate niet ontgaan. De 19-jarige middenvelder is door hem uitgenodigd om volgende week mee te trainer met de Engelse WK-selectie. Southgate ziet het als een soort trainingsstage en wil Mount vooral eens van dichtbij aan het werk zien.

De Engelse pers, waaronder de Daily Mirror, meldt dat Soutgate Mount al langere tijd op de radar heeft en hem nu eens met eigen ogen wil zien. De Chelsea-huurling maakt geen kans meer op deelname aan het WK. Southgate maakte zijn selectie woensdag al bekend en ruimde daarbij geen plaats in voor de talentvolle middenvelder.

Het wordt voor Mount zijn eerste oproep voor het Engelse elftal. Hij kwam met Engeland onder 16, U17, U18 en U19 wel uit in alle representerende elftallen. Naar verwachting speelt Mount komende zomer ook het WK met Engeland onder 19. Hoe zijn toekomst er nadien uitziet, is nog onbekend. Vitesse wil hem, net als overige Nederlandse clubs, graag binden, maar een terugkeer naar Chelsea lijkt het meest waarschijnlijke scenario.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen