De Boer na vermeende interesse Swansea: "Ik sluit niks uit"

18 mei 2018, 21:57

De trainerscarrière van Frank de Boer in Engeland leek een flinke knauw te hebben gekregen met het snelle ontslag bij Crystal Palace. Maar volgens The Guardian is er al snel hoop op een nieuw avontuur: De Boer zou als topkandidaat in beeld zijn bij Swansea City. Hij zou de, na degratie uit de Premier League, ontslagen Carlos Carvalhal moeten opvolgen.

De interesse vanuit het Liberty Stadium is bepaald geen noviteit. De Boer was in het verleden al meermaals in beeld bij de club uit Wales. Ditmaal zou hij Swansea met een aanvallendere speelstijl succes moeten brengen in de Engelse Championship. Met Mike van der Hoorn, Leroy Fer Erwin Mulder en Luciano Narsingh weet Swansea zich bovendien verzekerd van een behoorlijke Nederlandse enclave.

Volgens de Britse kwaliteitskrant is Graham Potter, momenteel werkzaam bij het Zweedse Östersund, de voornaamste concurrent van De Boer. Daarnaast worden Dean Smith van Brentford en Lee Johnson van Bristol City in verband gebracht met de klus in Wales. De Boer wil vooralsnog niet inhoudelijk reageren op de vermeende interesse maar laat tegenover het Algemeen Dagblad wel weten "niets uit te sluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen