Löw niet blij met Wagner: "Doet alsof andere spelers idioten zijn"

18 mei 2018, 18:27

Duitsland-bondscoach Joachim Löw is niet blij met de teksten die Sandro Wagner de wereld in slingerde nadat hij hoorde dat hij niet naar het WK gaat. De Duitse aanvaller van Bayern München kondigde meteen zijn afscheid aan bij de nationale ploeg en de manier waarop hij heeft gehandeld, vindt Löw niet goed.

De achtvoudig international baalt als een stekker dat hij niet meegaat naar het WK."Het is duidelijk dat ik niet bij deze technische staf pas, omdat ik open, eerlijk en direct ben", liet hij weten aan Bild. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet teleurgesteld ben. Het WK had ik geweldig gevonden. Maar er zijn veel belangrijkere dingen in het leven. Ik wens de jongens het beste in Rusland en hoop dat ze als wereldkampioen terugkeren."

Die teksten zijn in het verkeerde keelgat geschoten bij Löw. "Hij doet alsof andere spelers die al jaren international zijn en tot de leiders behoren, complete idioten zijn", zegt Löw. "Ik snap dat hij teleurgesteld is, maar zijn reactie is overdreven. Alsof de spelers alleen worden opgeroepen omdat ze hun mening niet geven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen