Officieel: Utrecht neemt Gustafson over van Feyenoord

18 mei 2018, 12:54   Bijgewerkt: 18 mei 2018, 15:34

Opnieuw versterking voor FC Utrecht: Simon Gustafson (23) komt over van Feyenoord. De Zweedse middenvelder heeft een contract tot medio 2022 getekend. Utrecht trok eerder al Joris van Overeem (AZ) en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/332931/fc-utrecht-haalt-met-guwara-tweede-grote-aanwinst-binnen/,_blank,Leon Guwara] (Werder Bremen) aan.

"Met Simon halen we een speler in huis die over bijzonder veel kwaliteit beschikt", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de website van Utrecht. "Hij heeft de kwaliteiten om beslissend te zijn in wedstrijden met zijn scorend vermogen en creativiteit."

Utrecht doet over de transfersom geen mededelingen, maar volgens De Telegraaf wordt zo'n één miljoen euro betaald. "Simon is een rasvoetballer, die na een sterk seizoen bij Roda JC Kerkrade zichzelf graag wil bewijzen en doorontwikkelen bij FC Utrecht. We zijn ervan overtuigd dat Simon voor ons een meerwaarde is en kijken met veel vertrouwen uit naar de samenwerking."

Gustafson kwam in 2015 naar Feyenoord, maar kon in De Kuip nooit overtuigen. Dit seizoen speelde hij op huurbasis voor Roda JC. Ondanks de degradatie van de Limburgers, was de tweevoudig international van Zweden een van de lichtpuntjes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen