VVV-Venlo maakt de opvolger van Berden bekend

18 mei 2018, 09:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

VVV-Venlo stelt Ineke Gutterswijk-Luiten aan als voorzitter van de Raad van Commissarissen, die per 1 juli nieuw is bij de Venlonaren. Zij volgt daarmee de vertrekkende voorzitter Hai Berden (foto) op. Ger Bindels en Ramon Testroote maken de RvC compleet. Door de nieuwe RvC komt de huidige bestuursvorm te vervallen.

De RvC  heeft een toezichthoudende en adviserende taak richting de directie, die bestaat uit algemeen directeur Marco Bogers. Volgens VVV is het voor modernisering en professionalisering. Dit heeft als gevolg dat de overige huidige bestuursleden Roel Wienen en Walter Gutterswijk hun functie neerleggen. Binnen de RvC blijven nog twee zetels over voor een nadere invulling.

Daarnaast gaat VVV op zoek naar een aantal grotere investeerders. Zij moeten aandelen kopen en zo kapitaal inbrengen voor onder andere het opknappen van het stadion. De komende periode gaat VVV gesprekken hierover voeren.

Bij de upgrading is scheidend voorzitter Hai Berden nauw betrokken. Hij vervult hierin een aansturende rol. "Enige tijd geleden hebben we de grond waarop het stadion staat, aangekocht van de gemeente Venlo. Nu staat renovatie van de parkeerplaats op het programma, evenals een aantal aanpassingen van de sponsorfaciliteiten en de Zuidtribune", licht Berden toe op de website van VVV.

Berden vervolgt: "Later dit jaar volgt een vernieuwing van de entree, waarbij ook ruimte komt voor een museum, ticketing en merchandise. Ook komen er nieuwe werkplekken voor de medewerkers. Aan het eind van het komende seizoen komt dan de Oosttribune aan de beurt, met daarbij onder meer aandacht en ruimte voor een fanzone met fancafé, voor catering en sanitair."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen