Sparta-directeur is woedend: "Ik kreeg alleen excuses van KNVB"

18 mei 2018, 07:35

Sparta-directeur Manfred Laros spreekt van een schande. De Rotterdammers hadden donderdag in het play-offduel met FC Emmen (0-0) recht op een penalty, maar kreeg die na het ingrijpen van de VAR niet. "De emmer is meer dan overvol", aldus Laros.

"Door een verkeerde beslissing van de arbitrage krijgt Sparta het nu heel moeilijk. Ik heb al gereclameerd bij de KNVB, maar dat haalde niks uit", zegt Laros tegen het Algemeen Dagblad. "Ik kreeg alleen excuses. Schandalig is het. Echt onacceptabel."

In het heenduel maakte Emmenaar Alexander Bannink een overtreding op Stijn Spierings. Allard Lindhout schakelde de videoref in. Minutenlang duurde het voordat de arbiter tot een besluit kwam. Uiteindelijk besloot Lindhout geen strafschop te geven.

Laros: "Wat blijkt nu: de scheids heeft hele andere beelden gezien. En daarop heeft hij zijn mening gebaseerd. Later gaf hij toe dat het wel degelijk een penalty was. We zijn echt kwaad. Wat hebben we nu aan excuses? Niks! Onze sportieve toekomst hangt hiervan af. Dit is echt kwalijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen