Gisteren gemist: Kluivert boos, PSV haalt Unnerstall en Guardiola

18 mei 2018, 00:30   Bijgewerkt: 17 mei 2018, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 17 mei.

Kluivert gaat contract niet verlengen: "Voel me onder druk gezet"

Aanvaller Justin Kluivert gaat zijn contract bij Ajax definitief niet meer verlengen. De aanvaller voelt geen vertrouwen meer vanuit de club, mede omdat de Amsterdammers hem wilden verkopen buiten zijn eigen medeweten om. Ook denkt hij dat ze zijn verbintenis vooral willen verlengen voor hun eigen bestwil. 

PSV legt Unnerstall vast, VVV-Venlo huurt hem meteen weer terug

PSV heeft VVV-Venlo-uitblinker Lars Unnerstall zoals verwacht gecontracteerd. De 27-jarige keeper tekent een contract voor drie seizoenen in Eindhoven en wordt in de eerste daarvan weer uitgeleend aan de Limburgers. Mochten er problemen optreden in Eindhoven, kan de landskampioen hem in bepaalde situaties wel terugroepen.

Guardiola verlengt contract bij City tot en met 2021

Manchester City heeft het contract van manager Pep Guardiola verlengd tot en met 2021. De Catalaanse coach wordt daarmee de best betaalde coach ter wereld: hij gaat zo'n 25 miljoen euro per seizoen verdienen bij de Premier League-club. "Het is een voorrecht om hier te mogen werken", laat hij weten.

Dost wil tóch meespelen in bekerfinale van Sporting

Bas Dost wil ondanks alle problemen van de afgelopen week tóch meespelen in de bekerfinale van Portugal. Hoewel hij daar eerst aan twijfelde, is hij van gedachten veranderd. "Ik ben trots op de manier waarop mijn team met deze situatie is omgegaan. We gaan hier samen doorheen", laat hij weten.

Lindhout bekijkt beelden weer en trekt andere conclusie

Allard Lindhout was donderdagavond de gebeten hond na het duel tussen Emmen en Sparta. De leidsman besloot de beelden te bekijken waar Alexander Bannink Stijn Spierings naar de grond trok, terwijl er een hoekschop werd genomen. Het allen gebeurde in het strafschopgebied van de thuisploeg. Zijn conclusie? Geen strafschop.

WK-selecties: Frankrijk, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/333003/portugal-laat-andre-gomes-eder-semedo-en-nani-thuis/,_blank,Portugal] en [a,https://twitter.com/SenegalFootball/status/997135971220164608,_blank,Senegal]

Belangrijkste uitslagen:

Almere City - De Graafschap 1-1

FC Emmen - Sparta Rotterdam 0-0

Engeland O17 - Nederland 017 0-0 (5-6 n.s.)

VfL Wolfsburg - Holstein Kiel 3-1 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen