De Jong over tegendoelpunt: "Dat voelde je aankomen"

17 mei 2018, 23:31

Henk de Jong vond dat De Graafschap het tegendoelpunt zichzelf mocht aanrekenen donderdagavond tegen Almere City. Hoewel De Superboeren lang de overhand hadden in het duel, voelde de oefenmeester de openingstreffer wel aankomen. Hij prees zichzelf dan ook gelukkig dat er nog een late gelijkmaker kwam.

"We hadden eigenlijk de hele wedstrijd over, maar op het laatst kwamen we nog in de problemen. Ik was niet tevreden over mijn backs", sprak De Jong tegenover FOX Sports. "We vroegen om de tegengoal, al was het totaal onnodig. Ik was wel even bang, want er moesten natuurlijk geen twee invliegen. Dan wordt het echt raar."

Dat gebeurde niet en plots kreeg De Graafschap aan de andere kant nog een late een penalty. "Een fantastisch moment voor ons. We hebben geluk dat de bal nog op de stip gaat", vond De Jong over het spel van zijn ploeg, die niet bijzonder veel meer creëerde in de eindfase. Dat Tom Overtoom, hij kreeg rood, bijzonder rustig het veld verliet, snapte de coach. "Dat had ik ook gedaan, gelukkig schiet Fabian hem rustig binnen."

Ondanks het goede resultaat, rekende de coach zich nog niet rijk voor de return. "Nog geen seconde. Je ziet vandaag ook weer hoe gek het kan lopen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen