Robben maakt het papierwerk rond van zijn nieuwe contract

17 mei 2018, 16:28

Dat Arjen Robben zijn aflopende contract bij Bayern München zou verlengen, was al even bekend. Maar de handtekening van de Nederlandse aanvaller staat dan ook eindelijk daadwerkelijk op papier. Donderdag zette hij zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis die hem tot in de zomer van 2019 in Duitsland houdt.

Eerder al kwam naar buiten dat hij mondeling akkoord was met de club, alleen hoefde het papierwerk nog in orde te worden gemaakt. Dat is inmiddels gebeurd. "Ik wil het nieuwe seizoen graag beginnen", aldus Robben. "Het was echt pijnlijk dat ik de halve finale tegen Real Madrid geblesseerd van het veld moest. Daarom wil ik volgend jaar alles weer doen en belangrijk zijn voor het team", vertelde hij, nadat hij zijn handtekening op papier had gezet.

Robben speelt sinds 2009 voor de club uit München en won daar onder meer talloze landstitels, waardoor hij zelfs Johan Cruijff voorbij ging, DFB-Pokals (zaterdag staat hij wederom in de finale van de Duitse beker tegen Eintracht Frankfurt) en de Champions League. In de finale tegen Borussia Dortmund in 2013 maakte de Nederlander de winnende goal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen